Pentru astazi, ne-am oprit la o gustoasa reteta de aripioare tavalite in faina si prajite.
Mai jos aveti etapele de productie, cu specificatia ca puteti obtine un gust si mai deosebit, daca condimentati carnea inainte. In acest exemplu, nu am facut acest lucru, deorece avem si persoane care nu agreaza acest artificiu culinar.
1. Se spala, curata si taie aripioarele
2. Se freaca cu sare mare si apoi se scutura de ea
3. Se trec aripioarele prin faina
4. Se adauga aripioarele in ulei incins
5. Pana se prajesc aripioarele (devin caramizii) realizati pasta de usturoi (smantana, usturoi pisat sau storcit si cateva frunze de menta)
6. Pentru cei care nu fac din prajit o obisnuinta, puteti adauga si cartofi pai.
In aparenta, pare ceva foarte simplu si banal, insa recunostinta celor care vor savura aceste preparate va va face sa va schimbati parerea.
Pofta buna!